Skab et hyggehjørne, hvorndu kan nyde musikken

Hvis den klassiske musik giver dig glæde i livet, gætter vi på, at du også værdsætter at kunne lytte til den i dit hjem. Og hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud og indrette et hyggehjørne i din stue, dit værelse eller i det ledige rum i kælderen og dermed skabe nogle omgivelser, hvor du fuldt og helt kan hengive dig til din musikglæde?

I indretningen kan du for eksempel bruge plakater, som du kan finde på webshoppen Gallerix. Her findes plakater med mange forskellige motiver, så du kan indrette dit hyggehjørne, så det netop understøtter din musiksmag.

Hvad skal du lytte til?

Den klassiske musik er en uudtømmelig skatkiste af værker, som du kan lytte til. Er du i tvivl om, hvor du skal begynde og ende, kan du for eksempel lytte dig gennem danskernes favoritliste inden for klassisk musik. Den er publiceret af Danmarks Radio og rummer 50 værker fra de tidligste tider til moderne komponister.

Du kan dermed komme hele vejen rundt om den klassiske musik, og vi er sikre på, at du vil nyde den ekstra meget, når du lytter til den i dit hyggehjørne med flotte plakater og anden smuk indretning.