Få mere tid til klassisk musik når du arbejder med RPA

Nærer du en dyb passion for klassisk musik, og føler du, at du ikke har så meget tid til at dyrke din hobby, som du ellers kunne ønske? Og arbejder du til dagligt i IT-branchen med speciale i RPA? Så kunne der sagtens være en rød tråd her. Det går nemlig stærkt i IT-branchen. Rigtig stærkt. For mange IT-professionelle betyder det, at de desværre glemmer privatlivet en smule, og at de ikke får koblet ordentlig af i fritiden. Det har vi sat os for at gøre noget ved! I denne artikel viser vi dig derfor, hvordan du kan få bedre til at nyde skønheden bag den klassiske musik i dagligdagen. Selv når du har et travlt liv i IT-branchen at se til.

RPA er fremtiden

Det kan godt være, at du til dagligt arbejder i IT-branchen, og at du er specialiseret i RPA, men det er ikke desto mindre sikkert, at alle læsere her ved hvad RPA egentlig er for noget. RPA står for “Robotic Process Automation”. Det handler kort fortalt om robotteknologi, og om oplæring af kunstig intelligens så den kan udføre og overtage monotone arbejdsopgaver fra mennesker. Det lyder alt sammen godt, men hvorfor er det så vigtig en teknologi? Årsagen er klar: Med RPA kan virksomheders ansatte sættes fri fra de ofte dybt repetitive arbejdsopgaver, og kan i stedet lade deres kompetencer komme i spil på anden vis. Kreativiteten og innovationen kan dermed komme til at blomstre, og det er derfor at RPA må siges at være fremtidens teknologi.

Hvis du til dagligt arbejder med netop RPA, så er det ikke overraskende hvis du er bidt af det. Det er trods alt et spændende felt. Du bør dog huske at lade arbejdet ligge efter fyraften, og få holdt fri. Dermed får du også bedre tid til at dyrke din passion for den klassiske musik.

Tag til klassisk koncert mindst en gang om måneden

Den første måde du kan få bedre tid til musikken på, er ved at gøre det til en vane altid at gå til mindst én klassisk koncert hver måned. Når du har sat dig dette mål, så har du pludselig en bunden opgave. Det gør det lettere for dig at huske at koble af fra arbejdet, og i stedet holde fri og dyrke dine hobbyer.

Der er altid god mulighed for at tage til klassisk koncert. I Danmark er det i særdeleshed i Det Kongelige Teater og i DR Koncerthuset at de store klassiske koncerter afholdes. Det er en god idé altid at holde dig opdateret på koncertkalenderen. Så kan du også nå at bestille billet i god tid.

Dyrk interessen med din familie

At tage til klassisk koncert er altid spændende og fascinerende. Du bør unde dig selv at tage din familie med dig. Har du for eksempel en musikalsk kæreste, så tag meget gerne vedkommende med. I kan starte aftenen ud med en god middag på en luksuriøs restaurant. Så er der i sandhed lagt i kakkelovnen til en uforglemmelig aften i den klassiske musiks tegn.